Logo

Langweer Warga 14LANGWEER – Voor trainer Joop Braber was het zondag opnieuw veel puzzelwerk. Een aantal spelers kwamen niet ongeschonden uit de wedstrijd tegen Bakkeveen. Ondanks het gepuzzel was Warga een maatje te groot en won met 0-5 van de Langweerders.

Warga was op alle fronten de beter partij en stond met de rust op een comfortabele 0 - 3 voorsprong De spaarzame kansen voor Langweer waren op één hand te tellen.

Langweer kwam feller uit de kleedkamers maar het miste de scherpte. Toen in de 56ste minuut Warga de voorsprong op 0 – 4 bracht was de strijd gestreden. In de 78ste minuut werd het nog 0 – 5.

Door de overwinning van Terschelling tegen koploper Wilper Boys wordt het alle hens aan dek voor Langweer. Het verschil met de onderste twee plaatsen bedraagt slechts drie punten,

Komend weekend kan Langweer weer volop aan de bak dan staat het 4e geklasseerde Bolsward op het programma.

(Foto's: De Zakenman)

Langweer Warga 13Langweer Warga 13Langweer Warga 13Langweer Warga 13Langweer Warga 13Langweer Warga 13Langweer Warga 13Langweer Warga 13