VVI algemeenZWAAGWESTEINDE - VVI heeft zaterdagmiddag belangrijke punten weten te pakken van hekkensluiter Zwaagwesteinde. De Idskenhuister wonnen het duel met 1 - 4. Ronald de Jong was met twee doelpunten het meest productieve van de ploeg van Bas Bijen.

De eerste helft was rommelig van beide kansen. De eerste kansen waren voor VVI zo was Mark Hoekstra het dichtst bij de openingsgoal maar zijn schot ging over. Het was Zwaagwesteinde die tegen de verhouding in scoorde. In de 28ste minuut scoorden ze  randje buitenspel de 1 - 0. Het was Roald de Jong die uit een vrije trap de stand weer opgelijke hoogte bracht, Een prachtige vrije trap belande onhoudbaar in de kruising.

In de tweede helft was VVI stukken sterker en productiever. In de 54ste minuut stond de paal in de weg, maar in de 60ste minuut kwam VVI op voorsprong doordat de Zwaagweteinde keeper over de inzet van Ronald de Jong heen dook. Jitze Lindeboom pikt deze middag ook zijn doelpunt mee. Het verzet van de thuisploeg werd gebroken In de 82ste minuut. Tjisse Kerkstra kopte uit een corner raak zodat de eindstand 1- 4 werd.

VVI sprokkelde zo belanrijke punten in de strijd  en kijk met deze overwinning weer naar de middenmoot,.