logo vviLEEK - VVI is in Leek hard onderuit gegaan tegen VEV 67. De Idskenhuisters misten vier basisspelers en ondanks het gepuzzel van trainer Bas Bijen werd kansloos met 6 – 0 verloren.

VVI stond binnen 15 minuten al op een 2 – 0 achterstand. VVI probeerde het tij te keren, maar meer dan een schot op de lat van Jelle de Lange kwam het niet. Nog voor de rust werd het 3  - 0 voor de ploeg uit Leek.

In de tweede helft kon VVI niet veel meer voor elkaar brengen. Met twee doelpunten voor Leek en een eigendoelpunt werd het 6 – 0.

Voor VVI is het te hopen  dat de ploeg snel weer op volle sterkte komt. Met 14 punten uit 14 wedstrijden staan de Idskenhuisters nog net boven gevarenzone. Zij kunnen zich niet al te veel misstappen meer permitteren. Al is de afstand met de laatste twee Zwaagwesteinde en Nijland 10 punten en meer.

Komend weekend heeft VVI vrij. Op 22 februari staat het gestaakte en uitgestelde duel tegen Stiens op het programma.