Logo

REANDO READ SWART 2 3 10SINT NICOLAASGA -   Renado heeft Read Swart in een bijzonder aantrekkelijk en sportief duel niet weten te verrassen.  De Sint Nyksters stonden met de rust nog met 2 -1 voor, maar na de thee was het Read Swart dat in het tweede deel twee maal scoorde en zo de punten mee naar De Knipe nam.

Het was Read Swart dat vanaf het eerste fluitsignaal in de aanval trok. De Renado doelman moest binnen vijf minuten al driemaal zijn kunnen tonen. Het was echter Renado dat als eerste scoorde nadat Giedo de Weerd de diepte werd ingestuurd, vervolgens Rudi Postma vond die beheerst de 1 – 0 scoorde. In de 22ste minuut werd de bal niet goed door de Renado defensie weggewerkt en Read Swart gelijk kon maken.  In de 39ste minuut werd wederom Giedo de Weerd op snelheid bediend en zijn voorzet koppend door Rudi Postma in het doel werd gewerkt.

Read Swart maakte het Renado in de tweede helft moeilijker. Twee man moesten Giedo de Weerd en voetballend konden de Knipsters elkaar beter vinden. Een afgeslagen corner werd door Read Swart alsnog in het doel gewerkt. In de 69ste minuut  werd de bal hoog voorgegeven en over Renado doelman Pieter de Vries in het Renado doel  geschoten. Pech was er voor Renado dat een enorme pegel van de Weerd door de  Knipster doelman net over werd getikt. Renado zette de laatste 15 minuten vol gas maar wist niet meer te scoren in dit aantrekkelijk duel.

Komende zondag is er weer een thuiswedstrijd voor de Sint Nyksters, tegenstander is dan Oosterlittens dat verrassend met 1 -2 van THOR verloor.

(Foto's: De Zakenman)

REANDO READ SWART 2 3 6REANDO READ SWART 2 3 7REANDO READ SWART 2 3 8REANDO READ SWART 2 3 13REANDO READ SWART 2 3 27REANDO READ SWART 2 3 29REANDO READ SWART 2 3 30REANDO READ SWART 2 3 32REANDO READ SWART 2 3 35REANDO READ SWART 2 3 39REANDO READ SWART 2 3 44REANDO READ SWART 2 3 47