voetbalWERGEA – Langweer is in Warga op een enorme nederlaag getrakteerd. De ploeg verloor met 10 – 1. De uit de derde klasse gedegradeerde ploeg Warga, was deze middag veel te sterk voor de ploeg uit het watersportdorp.

Het door oud-Cambuur speler André Onclin getrainde Warga, liet er vanaf het begin geen gras over groeien. Al in de 4e minuut stond de ploeg op een 1 – 0 voorsprong. Nog geen 10 minuten later werd de voorsprong verdubbeld. Langweer probeerde het nog wel, maar de ploeg was duidelijk een maatje te klein deze middag. Jan-Bauke Faber scoorde in de vijftiende minuut nog de aansluittreffer, maar daarna was het Warga dat er een tandje bijzette. De grote man bij Warga was Anton Honet die maar liefst zes doelpunten voor zijn rekening nam.

Komende zondag komt Terschelling op bezoek. Deze ploeg heeft net als Langweer ook nog geen punten weten te vergaren.

(Foto: Archief de Zakenman)