Logo

vvi marum 0 2 27IDSKENHUIZEN -  Het duel tussen VVI en Marum is  er één om snel te vergeten. De Idskenhuisters verloren de wedstrijd met 0 – 2 .In de tweede helft veranderde de wedstrijd in een waterballet toen een kwartier lang het water met bakken uit de hemel viel en  de spelers op plaatsen met de enkels in het water liepen.

VVI kwam al naar 6 minuten op achterstand toen een ingooi voor VVI op de helft van Marum door iedereen van VVI  werd gemist en Marum optimaal  hier van profiteerde.  Beide ploegen kregen kansjes maar echt sprankelend werd het niet op het sportpark de Stripe.

VVI probeerde in de tweede helft wel meer druk te zetten maar het ging zaterdagmiddag maar moeizaam. Toen plotseling de regen met bakken uit de hemel viel werd het voetbal niet gemakkelijker voor beide ploegen. Binnen een kwartier stond het veld bijna blank en was het gedaan met het rollen van de bal. De plassen op het veld waren ook de oorzaak  voor de 0-2. De bal smoorde in het water en werd door de verdediging van VVI gemist  zodat Marum bijna ongehinderd de stand verdubbelde. VVI kreeg nog wel een aantal kansen maar het zat deze middag VVI niet mee. Vlak voor tijd kreeg Thijs Postma een publiekswissel omdat hij na dit seizoen noodgedwongen met knieproblemen een stapje terug moet doen.

Voordat VVI op vakantie gaat is er volgende week nog het uitduel tegen TONEGO.  De wedstrijd moet gewonnen worden anders is de kans dat Jousters  VVI nog kan passeren en de vijfde plaats kan overnemen.

(Foto's: De Zakenman)

vvi marum 0 2 14vvi marum 0 2 18vvi marum 0 2 29vvi marum 0 2 62vvi marum 0 2 64