VVI algemeenHardegarijp – Ondanks dat er voor VVI niets meer is te winnen is het elftal van trainer Dick Schuurman nog steeds scherp.  Het duel  in en tegen Hardegarijp werd met  1 – 4 gewonnen.

In de eerste helft waren beide ploegen redelijk aan elkaar gewaagd.  VVI ging echter beter met de kansen om en met twee doelpunten van Johannes Lindeboom stond de ploeg uit Idskenhuizen met 20 minuten met 0 – 2 voor.  Hardegarijp maakte in de 36ste minuut nog wel de aansluittreffen maar VVI was duidelijk de betere ploeg.

In de tweede helft was het niet veel ander  en VVI behield het overwicht. Uit een vrije trap was het Tjisse Kerkstra dat van grote afstand de 1 – 3 scoorde. Een minuut later was het Jelle de Lange de het vierde doelpunt scoorde. De Lange schoot in de slotfase nog een keer op de paal maar hier bleef het in Hardegarijp dan ook bij.

Een dik verdiende overwinning van VVI dat stevig op de vijfde stek staat met 43 punten uit de 24 gespeelde wedstrijden.

Komende week spelen de Idskenhuisters thuis tegen Marum waarna de  wedstrijd in Luttelgeest tegen Tonego het slotduel is van deze competitie van de Idskenhuisters.