stopper vviSTIENS – Met in de hoofdrol een fantastisch keepende doelman Marnix Zandstra  heeft VVI een prima  1 – 2 overwinning behaald op Stiens. Het pakte  hiermee  belangrijke punten om zich  weer in de kop van de tweede klasse te nestelen. De Idskenhuisters komen met de overwinning op de zesde stek waarbij BCV de leiding heeft.  De overige vijf ploegen staan op maar drie punten van elkaar.

Het werd in Stiens een belangrijke overwinning. Beide ploegen hielden elkaar in de eerste helft in evenwicht. Zowel Stiens als VVI creëerde slechts een aantal kleine kansen waarbij de ploeg van Dick Schuurman wel de beter spelende partij was.

Na de rust was het Stiens die een aantal kansen kreeg, maar VVI kwam niet echt in de problemen. Het was Stephan Zijlstra die in de 68ste minuut de score opende door een vrije trap vanaf de zijkant voortreffelijk in het doel te schieten. Stiens trok alle registers open om op gelijke hoogte te komen, maar een fantastisch keepende Marnix Zandstra hield VVI op de been. Hij moest in de 80ste minuut echter capituleren na een foutje in de VVI-verdediging. Het venijn zat dit keer in de staart toen de van een schorsing teruggekeerde Sido Oosterhof twee minuten voor tijd de verdiende winnende treffer voor VVI in het doel schoot