reanodo gorredijk 2 0 64SINT NICOLAASGA- Het blijft puzzelen voor trainer Johan van Slooten. Ook in de wedstrijd tegen Gorredijk miste hij twee vaste basisspelers maar na een slordig begin herpakte Renado  zich en won het duel niet onverdiend tegen Gorredijk met 2-0

Gorredijk sprong in het begin van de twintig minuten erg slordig met de kansen om  en verzuimde daardoor om Renado al vroeg op de knieën te krijgen.  Renado benutte de ruimte maximaal en drong Gorredijk met snelle counters  in de verdediging. Net als vorige week tegen USV was nu ook Arjen Postma de gangmaker en de leider van het team . Met prachtige passes probeerde hij zijn medespelers de vrije ruimte in te sturen. Het was Arjen Postma zelf die met een wonderschoon doelpunt  Renado op voorsprong bracht. Van ruim 35 meter zag hij de Gorredijk doelman  voor zijn doel staan en met een afgemeten schot verraste hij hem door de bal onhoudbaar in de bovenhoek te schieten.

Gorredijk probeerde het spel in de tweede helft naar zich toe te trekken  maar sloeg nu ook slordig met de kansen om.  De vlak voor rust in het veld komende  Helder Oliveira Correia voor de geblesseerde Jens Talsma zorgde met snelle aanvallen voor constante dreiging en de Gorredijk verdediging had handen vol werk . Ook Albert Anne Brouwer bleef langs de lijn voor gevaar zorgen.  Gorredijk had geluk dat de scheidsrechter een aanval op de benen van Helder Correia Oliveira net binnen de zestien buiten de zestien neer legde. Voor het Renado doel was het ook alle hens aan dek  Hans Semplonius bleef het overzicht  in het centrum van de verdediging behouden en menig aanval van Gorredijk werd zo vroegtijdig verstoord. Het was Semplonius zelf die nog bijna in eigen doel kopte. Doelman Auke Piet v.d Hoek wist met een katachtige reactie de bal over te tikken.  In de slotminuut was het Arjen Postma die Albert Anne Brouwer op maat aanspeelde die vervolgens Helder Correia Oliveira in de 16 aanspeelde  en die  beheerst die de eindstand op 2 – 0 bracht.