vvi leeuw zwal 1 3 37IDSKENHUIZEN – VVI is in de wedstrijd tegen Leeuwarder Zwaluwen hard onderuit gegaan.  De Idskenhuisters kregen met 1 – 4  klop van de Leeuwarders.

De wedstrijd begon overigs goed voor VVI binnen een minuut was het Daniel Kleiterp dat VVI op voorsprong bracht.  Het was echter Leeuwarder Zwaluwen dat na het vroeg doelpunt  gas gaf en het VVI voetballend moeilijk maakte.  VVi werd terug gedrongen en kon mede door de inzet van de leeuwarders niet in hun spel komen. Op slag van rust kwamen de Leeuwarders op een verdiende 1 - 2 voorsprong.

Ook in de tweede helft bleef het spel van VVI onrustig en rommelig. Geen moment gaf de ploeg de indruk om goed in de wedstrijd te zitten. Het was Leeuwarder Zwaluwen die deze middag de betere ploeg bleef en in de slot minuten werd er nog tweemaal gescoord door de Leeuwarders  zodat er een eindstand   de 1 – 4 op het scorebord stond.

Komende week treffen de Idskenhuisters  BCV uit. De ploeg uit Burgum staat op de derde plaats met één puntje meer dan VVI.