renado udiros 0 3 5

SINT NICOLAASGA -  Renado is in de thuiswedstrijd tegen Udiros op alle fronten afgetroefd. Het team uit Nieuwehorne won verdiend het duel met  0–3. De Sint Nyksters staan met nog twee wedstrijden te gaan drie punten boven de gevarenzone voor nacompetitie.

Renado gaf in de wedstijd geen enkele indruk om zich deze middag zeker te stellen voor ook volgend jaar derde klasse. Udiros was de betere ploeg en rustig combinerend hielden ze de Sint Nykstersvast op het middenveld. Met twee doelpunten voor de rust, waaronder één strafschop, stond de ploeg uit Nieuwehorne verdiend op voorsprong.

In de tweede helft gokte Renado veel op de lange bal, terwijl Udiros in een traag tempo alles onder controle hield. Toen Rudi Postma, na zijn tweede gele kaart, het veld moest verlaten werd het nog moeilijker om het de tegenstander moeilijk te maken. Het was Udiros die nog de derde van de middag scoorde. Door overwinningen van Havelte en Mildam is het voor Renado op plaats 10 oppassen geblazen.

Volgende week spelen de Sint Nyksters uit tegen Trinitas en op 27 mei is dan het laatste competitie duel tegen Oldemarkt.