2801 langweer langezwaag 8

LANGEZWAAG - Met twee doelpunten binnen 15 minuten heeft Langweer de uitwedstrijd tegen Langezwaag weten te winnen . Langweer blijft goed presteren maar door het grote verschil in het aantal gespeelde duels kan het team van trainer Joop Braber  nog wel enkele plaatsen stijgen in de 5e klasse B.

Langweer begon flitsend aan de wedstrijd al na een viertal minuten  was het de alerte Pieter Marten Brinksma die profiteerde ne Langweer op voorsprong en de 0-1 aantekende. Het laag geklasseerde Langezwaag liet het er niet bij zitten  en ging op zoek naar de gelijkmaker.  Het was Langweer die na 12 minuten de voorsprong verdubbelde toen Edwin Drost scoorde op goed aangeven van Remco Sappe.

In het resterende deel  van de eerste helft maar in het tweede deel ging het spel op en neer en aan beide zijde waren er mogelijkheden maar tot doelpunten kwam het niet meer.

Donderdag 19 april kan Langweer laten zien wat voor ambities ze nog hebben voor de komende wedstrijden. Koploper Aengwirden komt dan op bezoek op het sportpark it Tsjillân. Bij winst van Aengwirdum kunnen die al bijna de kampioensvlag hijsen. Aan het team van trainer Joop Braber om daar een stokje voor te steken.

(Archieffoto: De Zakenman)