ronald de jong

IDSKENHUIZEN. VVI heeft gisteravond drie belangrijke punten bijgeschreven. Op het sportpark de Stripe werd met 1 - 0 van  Stiens SC gewonnen.  Ronald de Jong schoot in de 90ste minuut uit een prachtige vrijetrap VVI naar een verdiende overwinning. Met deze overwinning lijken de Idskenhuisters los te komen van de onderste plaatsen. Maar met nog acht duels te gaan is het zorg voor VVI om scherp te blijven.

Het werd in het doordeweeks duel geen al te beste wedstrijd. Van beide kanten was er veel balverlies en waren de kansen op één hand te tellen wat vooral bij Stiens voor de nodige irritatie zorgde.

In de tweede helft werd het niet echt beter. VVI kreeg wel steeds meer overwicht maar tot doelpunten kwam het niet. Ook in de tweede helft veel irritatie bij Stiens wat  een tweede gele kaart  dus rood betekend. VVI wist het nummeriek overwicht niet uit te buiten. Tot in de slotminuut een prachtige vrijetrap vanaf 20 meter door Ronald de Jong in het doel belande.

Komende zaterdag wederom een zespunten wedstrijd . VVI speelt dan thuis tegen Hardegarijp dat drie wedstrijden meer heeft gespeeld met twee punten meer  en net boven VVI op de ranglijst staat.

(foto: Archief de zakenman)