renado akkrum beker 3 2 5BALK / SINT NICOLAASGA / RUTTEN. Ook in de tweede ronde van het bekertoernooi  wisselende resultaten van de ploegen uit Idskenhuizen, Sint Nyk en Langweer.

VVI moest zaterdagmiddag aantreden tegen eersteklasser Balk. Het werd voor de ploeg uit Idskenhuizen, net als vorige week tegen Flevo Boys, een moeilijke wedstrijd. Ook in Balk was het klasseverschil te groot en met 6–0 was de ploeg van trainer Andre Semlonius kansloos.

Renado trof in de tweede ronde een oude bekende. Thuis tegen Akkrum waren er deze keer twee totaal verschillende helften. In het eerste bedrijf was het spel aan beide zijden niet al te best. Met de rust leidde Akkrum met 0-1. Aanvankelijk leek het er in de tweede helft op dat het niet veel beter zou worden. Vooral aan Renado-zijde. Na nog geen zes minuten werd het 0-2. Hierna ging het bij de Sint Nyksters lopen en met prachtige combinatie scoorden zij driemaal. Een perfect aangespeelde Hendrik Zijlstra scoorde als eerste. Een goede aanval vanaf rechts via Giedo de Weerd werd goed afgerond door Theunis Sloothaak. Giedo de Weerd besliste daarna de wedstrijd zelf door de derde goal voor de Sint Nyksters te scoren.

Langweer speelde in Rutten met 2–2 gelijk tegen RKO. Voor Langweer waren  Rene Feenstra en Sander Drost de doelpuntenmakers.