Logo

KPJ Fietstocht poster 5.0 1Paaszondag stond voor de afdeling Sint Nicolaasga van de Katholieke PlattelandsJongeren (KPJ) altijd in het teken van een feest in café De Hoeke, Het is dit jaar allemaal even anders. Door het coronavirus is er geen feest mogelijk. Het KPJ-bestuur mocht dus op zoek naar een corona-proof activiteit.

Op Paaszondag wordt in en om Sint Nyk een hap-, trap- en schnapfietstocht voor jong en oud georganiseerd. Een fietstocht van een kleine 20 kilometer is niet alleen voor KPJ-leden: iedereen kan meedoen. De inschrijving is inmiddels geopend tot en met vrijdag 2 april 12.00 uur, zodat alle fietsers een gerichte starttijd kunnen krijgen.

De kosten bedragen €17,50. Dit is voor een route, die vier stops heeft bij horecagelegenheden in de buurt en waar een hapje en een drankje aangeboden worden. Deze zijn inclusief en worden afgestempeld op de routekaart die aan de start is uitgedeeld. De deelnemers komen onderweg (nog geheime) activiteiten tegen. Een kleine tip van de sluier: deze activiteiten hebben met Pasen en fietsen te maken.

Er kan van 10.30 uur tot en met 16.30 uur gestart worden vanuit jeugdsociëteit De Wissel in Sint Nyk. De fietstocht is voor jong en oud.

Ben je enthousiast geworden? Inschrijven kan op de Facebook pagina van KPJ Sint Nyk.

 

(c) 2014 - 2018 DeSintNykster.nl