Menu

 

031119 voorbereiding 21Na maanden van vooral op papier voorbereiden, is de brandweer zondagmorgen begonnen aan het veldwerk voor de tweejaarlijkse survival. Al vroeg in de morgen kwam de groepbijeen voor het uitzetten en controleren van de route.

Ook nu bij de twaalfde editie van de Sint Nykster Brandweer survivalwordt niets aan het toeval overgelaten. De opdrachten worden tot op de punten en komma’s dubbel gecheckt.Ook de kompassen en meetgereedschappen zijn dit keer weer nodig om tot de juiste koers te komen.

Opvallend in deze twaalfde editie zijn de vele jongeren die de survival hebben ontdekt. Avonden worden en zijn belegd om de fijne kneepjes van kompas en coördinaten onder de knie te krijgen. Ook worden al groepen gesignaleerd om de nodige conditie te verkrijgen voor de nachtelijke uurtjes wandelen met nodige hindernissen in en rondom Sint Nyk.

(Foto's: De Zakenman)  

031119 voorbereiding 14031119 voorbereiding 28031119 voorbereiding 31031119 voorbereiding 32

 Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!