Menu

Busbikkels

De Busbikkels zijn de absolute winnaars geworden van de elfde editie van de Brandweersurvival in Sint Nicolaasga. Met een prachtige feestelijke prijsuitreiking en de bekendmaking van de totale uitslag van de zestig ploegen is de editie van 2017 afgelopen zaterdag afgesloten.  

De gehele route wordt inclusief looptijdm hindernissen en overige opdrachten omgerekend naar een totaaltijd. De Busbikkels kwamen hiermee op een totaal van 5 uur en 43 minuten en dat bleek 38 minuten sneller dan nummer twee 'JackAss'. Dat team behaalde een totaalscore van 6 uur en 21 minuten. Derde werden 'De Modderfokkers' die achttien minuten meer nodig hadden dan JackAss. De winnaar van de vorige editie No Name eindigde dit jaar op plaats zeven. 

Waar een nummer één is, is er ook een laatste in de rij. Dit jaar waren dat 'De kompaslezers'. Deze groep had een looptijd van 9 uren en 38 minuten. Met de straftijden kwamen zij op de eindtijd van 15 uur en 27 minuten.

De complete uitslag:

 Beste lezer van DeSintNykster.nl,

Fijn dat je onze berichten leest! Houd dit unieke nieuwsmedium in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl.

Ja, ik word Vriend!