Menu

zoeken

Inspraakavond Huisterheide

Categorie
Bijeenkomsten
Datum
dinsdag 25 januari 2022 00:00
Locatie
Online

De kruising van de Langwarderdyk en Huisterheide tussen Sint Nicolaasga, Scharsterbrug en Langweer wordt opnieuw ingericht. Het voorlopig ontwerp is vanaf maandag 17 januari tot en met 14 februari 2022 in te zien. Dit kan zowel digitaal via onze website en op het gemeentehuis (Herema State 1) in Joure. U kunt hierop reageren tot 14 februari. Op dinsdagavond 25 januari organiseert de gemeente voor (direct) omwonenden en andere betrokkenen een digitale avond. Zij geven dan een toelichting op het ontwerp. Er is een mogelijkheid tot het stellen van vragen. 

Reageren op het voorlopig ontwerp?
U kunt tot 14 februari reageren op het voorlopig ontwerp. Dit kan door een e-mail te sturen o.v.v. zienswijze Huisterheide ter attentie van Fiona Carpentier. Of via de post: Postbus 101, 8500 AC Joure o.v.v. zienswijze Huisterheide t.a.v. Fiona Carpentier. Naar aanleiding van de reacties past gemeente De Fryske Marren het voorlopig ontwerp zo nodig aan en beslist het college uiteindelijk over het definitieve ontwerp.

Aanmelden digitale avond 25 januari (19.00 – 20.00 uur)
Aanmelden voor de digitale avond op dinsdag 25 januari, van 19.00 tot 20.00 uur, kan nog tot en met zondag 23 januari. Geef daarbij het aantal deelnemers en het woonadres door. De gemeente stuurt later de link voor de livestream van de digitale avond door. 

 
 

Alle datums

  • dinsdag 25 januari 2022 00:00


Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!