Menu

zoeken

 

GEANNULEERD Wagenbouw feest

Categorie
Evenementen
Datum
zaterdag 27 november 2021 19:00

 GEANNULEERD

Het wagenbouwfeest dat aankomende zaterdag plaats zou vinden in het Zalencentrum, gaat niet door vanwege de corona restricties.

 

Wagenbouw feest VVV Sint Nyk

Het jaar van de 70e Allegorische Optocht staat voor de deur. Jullie als wagenbouwers zijn hierbij van harte uitgenodigd om het nieuwe wagenbouw seizoen feestelijk met ons af te trappen en daarna vol enthousiasme het wagenbouwen weer in alle glorie op te pakken.

Allereerst zullen we met een kleine afvaardiging (2 personen per buurt/groep/school) de lopende zaken doornemen tijdens een bijeenkomst die om 18:30 begint met betrekking tot het wagenbouwen en tevens zal hierbij door het bestuur een Corona bonus worden bekend gemaakt.

Op zaterdag 27 november 2021 zal na afloop van de wagenbouw bijeenkomst het feest om 19:00 losbarsten met live muziek, waar elke wagenbouwer (met aanhang), figurant en vrijwilliger welkom is. Deuren van de grote zaal zijn vanaf 19:00 geopend. Graag willen we jullie vragen om voor 25 oktober te inventariseren en aan ons door te geven hoeveel feestvierders we kunnen verwachten, en welke personen we mogen verwelkomen tijdens de bijeenkomst om 18:30.

Door middel van de verkregen toegangskaart (na aanmelding bij je buurt/groep/school) ben je van harte welkom.

Met vriendelijke groet,
Het VVV bestuur

 
 

Alle datums

  • zaterdag 27 november 2021 19:00


Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!