Menu

zoeken

 

De koevoet Teroele

Categorie
Servicerubriek
Datum
maandag 13 april 2020 00:00 - zondag 31 mei 2020 00:00

De Koevoet en de corona crisis


Het is nog steeds mogelijk om op De Koevoet in een appartement te verblijven, naar uw boot of caravan te gaan en/of te zeilen.

In verband met het coronavirus geldt op dit moment een speciaal protocol op ons bedrijf. Ons bedrijf volgt de richtlijnen zoals bepaald door het RIVM en de Rijksoverheid. Daarbij treffen wij een aantal extra maatregelen om verspreiding van het virus tegen te gaan. Voor alle gasten geldt: als u koorts hebt of verkouden bent komt u niet naar ons bedrijf. Blijf dan thuis. Dit geldt ook voor uw gezinsleden.

Het restaurant en terras zijn niet open.

Heeft u een seizoensplaats op de camping of in de jachthaven, dan kunt u gewoon komen.
U mag geen gebruik maken van het toiletgebouw

Verblijf in onze appartementen is ook nog steeds mogelijk, uiteraard met inachtneming van het samenscholingsverbod.
De appartementen en de zogenoemde “handcontactpunten” zoals lichtknopjes, nachtkastjes en deurklinken/knoppen worden extra gereinigd met professionele middelen. Het linnengoed wordt met een temperatuur van boven de 60 graden wordt gewassen zodat virussen niet overleven.

Wat blijft: de ruimte en frisse lucht! Voor iedereen is er genoeg plek om even op adem te komen en te genieten van het Friese landschap. 

 
 

Alle datums

  • Van maandag 13 april 2020 00:00 tot zondag 31 mei 2020 00:00


Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!