Menu

zoeken

 

Hoekstra en Partners

Categorie
Servicerubriek
Datum
maandag 30 maart 2020 00:00 - dinsdag 30 juni 2020 00:00

WELKOM

Dat zeggen we als we iemand op kantoor ontvangen. We geven elkaar een hand, drinken een kop koffie of thee, praten over de zaken waar het over gaat en tekenen de officiële akten. Tenminste…. zo ging het en zo zou het moeten gaan. Maar hoe gaat dat nu, in tijden van ‘Corona’?

We krijgen veel vragen van mensen. Zijn jullie nog open? Kan mijn afspraak nog doorgaan? Kan ik nog langs komen voor een gesprek?

Voor vrijwel iedereen zal de grote zorg uitgaan naar de eigen gezondheid en die van familie en vrienden. En ook naar de vraag hoe het met de financiële situatie komt. Begrijpelijk. En tegelijkertijd merken wij dat het voor veel mensen belangrijk blijft om hun officiële zaken te regelen.

Als je bijvoorbeeld een huis hebt gekocht en daar blij mee bent wil je wel eigenaar worden. Of als je een nieuwe hypotheek hebt kunnen regelen waarmee – gezien de lage rente -je maandelijkse lasten behoorlijk omlaag gaan, dan wil je dat ook officieel laten vastleggen. En wat als je besloten had om een testament te maken of dat juist nu, gezien de omstandigheden, wilt gaan doen. Zo maar een paar voorbeelden van de vele zaken die je bij de notaris regelt.

En daarom: ja, we gaan door. In ieder geval zo lang het kan en mag. Maar waarbij we wel zo veel mogelijk denken aan ieders gezondheid.

Van onze kant bijvoorbeeld werken de medewerkers zo veel mogelijk thuis en hebben we op het kantoor een aantal veiligheidsmaatregelen genomen. Waar mogelijk laten we cliënten een volmacht tekenen, zodat ze niet persoonlijk de notariële akte hoeven te tekenen. Bij persoonlijke ondertekening op ons kantoor gelden bepaalde spelregels. En als iemand wel persoonlijk moet tekenen, maar om gezondheidsredenen niet bij ons langs kan komen, proberen we dat op te lossen met ondertekenen via een beeldverbinding.

Meer informatie vindt u ook op onze website.

Dus ook al is het bij een bezoek aan ons even geen handen meer geven en is er helaas even niet meer het gebruikelijke kopje koffie of thee en of u nu persoonlijk bij ons langs komt of digitaal uw zaken met ons regelt, blijven we tegen u zeggen: welkom!

Team Hoekstra & Partners Notarissen Sint Nicolaasga

 
 

Alle datums

  • Van maandag 30 maart 2020 00:00 tot dinsdag 30 juni 2020 00:00


Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!