Menu

Muziekfeest Maeykehiem in Zalencentrum

Categorie
Evenementen
Datum
zondag 18 maart 2018 14:00 - 16:00
Locatie
zalencentrum Sint Nyk

Muziek in Sint Nyk!


Op zondagmiddag 18 maart wordt er een groot muziek feest gehouden in het Zalencentrum Sint Nyk: Muziek in Sint Nyk. Het wordt georganiseerd door de Vrienden van Maeykehiem. De middag staat bol van spetterende optredens.

 

Muziekvereniging Excelsior, popkoor Four Seasons, Shantykoor de Headammers, de Vocal Roses en Cantabile komen optreden. Ook Johannes Rypma - bekend van tv-programma The Voice of Holland - is van de partij. Bijzonder is dat alle artiesten op een bepaalde manier zijn verbonden aan de organisatie. Het optreden is bedoeld voor de cliënten van Maeykehiem, maar ook voor hun familie en vrienden. Uiteraard zijn ook mensen uit het dorp welkom. De toegang is gratis.

Het doel van de middag is donateurs werven voor Vrienden van Maeykehiem zodat zij in de toekomst nog meer cliënten blij kunnen maken.

Mensen die graag bij Muziek in Sint Nyk aanwezig willen zijn, kunnen zich opgeven door een mail te sturen naar:
. Graag de naam en het aantal personen vermelden.

 
 

Alle datums

  • zondag 18 maart 2018 14:00 - 16:00

Powered by iCagendaHelp De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!