Menu

zoeken

2016w v frieslandSINT NICOLAASGA - Martin en Agatha Absen van het Wapen van Friesland hebben voor de Merke 2016 een programma voor jong en oud samengesteld.

Al in januari zijn de voorbereidingen gestart voor het contracteren van de artiesten en het regelen van de geluidsinstallaties, zodat op de eerste donderdag van september het feest kan beginnen. In augustus werd al even proefgedraaid met een luifelfeest.

Het duo Van Geeft 'm geeft de aftrap samen met DJ Bas. Op de donderdagmiddag om half een start het feest op het Plein. Op vrijdagmiddag begint om 16.00 uur een swingende middag met het duo Men in Black samen met DJ Eling .

De band Kraakhelder zorgt op de slotdag vaan een knallend optreden van de Sint Nykster merke  op het Plein. Zij doen dit samen met DJ Zuidhof. Voor wie dan nog niet genoeg heeft kan vanaf 21.00 uur binnen in Het Wapen van Friesland los met DJ Eiling.

(Foto: De Zakenman)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!