Menu

zoeken

02042952 Foto DSN met tekst DSN Merke advertentie kleinMaximaal profiteren van alle aandacht tijdens de Sint Nykster Merke? Tegen scherpe tarieven is het mogelijk om een prominente plek op DeSintNykster.nl te adverteren.

De redactie brengt op de eerste donderdag van september al het nieuws en prachtige foto's van de Allegorische Optocht snel op de goedbezochte nieuwssite. Ook de andere activiteiten krijgen volop aandacht.

Het aantal bezoeken aan DeSintNykster.nl gaat in z'n tweede jaar naar een miljoen per jaar. De berichten over de Merke worden bovengemiddeld gelezen. Voor adverteerders een uitgelezen moment om een banner op de populaire nieuwssite te plaatsen. 

Speciaal voor de Merke stelt DeSintNykster.nl een aantal bannerplekken beschikbaar, zodat ook de adverteerder volop in beeld komt, terwijl er weer nieuwe bezoekersrecords worden gebroken. De uitermate populaire fotorubriek, die vorig jaar meer dan een half miljoen keer werd bekeken, biedt ook mogelijkheden voor het plaatsen van een banner. 

Aarzel niet en informeer meteen naar de mogelijkheden!



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!