Menu

zoeken

14070758 MaeykehiemSINT NICOLAASGA - Zorginstelling Maeykehiem heeft 2015 afgesloten met een positief resultaat van 380.000 euro. Dat blijkt uit haar jaarbericht 2015. 

Het positieve resultaat van vier ton is gemaakt op een omzet van 12,8 miljoen. 'Een meer gezonde bedrijfsvoering op het gebied van inzet en personeel. Dat was het belangrijkste speerpunt van het financiële beleid in 2015. Een resultaat waarmee Maeykehiem de toekomst weer met vertrouwen tegemoet treedt', staat in het jaarbericht geschreven.

Dit jaar krijgen de zorgteams nog meer regie over het zorgproces. Samen met de cliënt, de ouders en cliëntvertegenwoordigers worden de keuzes bij de zorgvraag ingevuld. 'Op basis van deze visie hebben we ook het jaarplan en de begroting 2016 vormgegeven.' 

Maeykehiem had op 31 december 2015 156 cliënten die zorg en onderstuening kregen. Het aantal medewerkers is 345 en het aantal FTE 201. Het ziekteverzuim in 2015 lag onder het landelijke gemiddeld. Maeykehiem heeft locaties in Sint Nicolaasga, Sneek en Langweer.

(Archieffoto: Noordoost.nl - Locatie Maeykehiem Langweer)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!