Menu

zoeken

151025 Taart 1000 likesSINT NICOLAASGA - Lokale nieuwssite DeSintNykster.nl is op Facebook de vijftienhonderd Vind-ik-leuks gepasseerd. Deze week gaf opnieuw een flink aantal mensen aan de pagina leuk te vinden. De afgelopen week alleen al ging het om zeventien enthousiaste lezers. De 'Vind-ik-leuk' van Bob van de Pol uit Veenendaal bracht het totaal over de vijftienhonderd-grens.

DeSintNykster.nl gebruikt haar Facebook-pagina om het nieuws op haar eigen thuispagina kort onder de aandacht te brengen. Sinds de start van de nieuwswebsite in het voorjaar van 2015 groeit het aantal Vind-ik-leuks nog altijd gestaag. Op 21 oktober 2015 ging de nieuwssite met de Vind-ik-leuk van Tsjessie Spijkerman uit Tjerkgaast door de magische grens van duizend. Zij kreeg toen namens supermarkt Jumbo Altenburg in Sint Nicolaasga een taart aangeboden. Ook trok de redactie uit de overige 999 namen nog een sympathisant, die een slagroomtaart ontving. Dat was Foeke Hoekstra uit Idskenhuizen.

(Foto: De Zakenman)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!