Menu

zoeken

280416oorsprong 1SINT NICOLAASGA – Om het restaurantgedeelte van Hotel De Oorsprong beter te profileren, hebben Sandra en Eric Schrauwen gekozen voor een naamswijziging. Voor een kleine of grote gerechten kunnen liefhebbers van ambachtelijk eten terecht in Grandcafé De Stoeterij.

,,We horen soms dat de naam Hotel 'De Oorsprong' drempelverhogend werkt. Men denkt dat het restaurant exclusief voor hotelgebruikers toegankelijk zou zijn. Daarom hebben we besloten om het restauratiegedeelte afzonderlijk in de markt te zetten. Door het de naam Grandcafé 'De Stoeterij' te geven, denken we de genoemde drempel te kunnen slechten”, verklaart Eric Schrauwen.

De keuken en het restaurant worden volgens hem gewaardeerd. ,,Velen weten dankzij de afwisselende, ambachtelijke grote en kleine kaart de weg naar ons wel te vinden. Ook de gastvrijheid wordt hoog gewaardeerd. Het terras, de binnentuin en het grandcafé blijken prettige omgevingen te zijn om relaxed uit eten te gaan, te borrelen of de kranten te lezen. Maar ook om te feesten en te vergaderen.” De naamswijziging verandert daar volgens Schrauwen niets aan.

280416oorsprong 3Met een intensief cultureel programma, de opening van een kinderspeelomgeving en een spandoek boven de entree om het grandcafé te promoten hoopt De Oorsprong naast hotelgasten ook meer bezoekers uit de omgeving te trekken.

(Foto's: De Zakenman)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!