Menu

zoeken

VVI algemeenDAMWOUDE- VVI heeft zaterdagmiddag een dikke nederlaag geleden tegen Broekster Boys. Met maar liefst 9-1 werden de mannen van trainer André Semplonius naar Idskenhuizen huiswaarts gestuurd.

Eerder dit seizoen werd thuis nog met 5-2 van dezelfde tegenstander gewonnen. Deze middag liep het geheel anders. Door het gebrek aan trainingsmogelijkheden door het slechte weer van de afgelopen weken wordt de roep om een kunstgrasveld net als bij buur Renado steeds groter. 

Beide teams gingen voor de winst, maar na een kwartier spelen keerde Jitze Lindeboom de bal met de hand op de doellijn en kon met rood vertrekken. Meteen werd duidelijk dat de oranjehemden een loodzware middag stond te wachten. VVI stroopte desalniettemin de mouwen op. Toch waren het na 33 minuten wederom de Broekster Boys, die het net wisten te vinden.

De ploeg uit Damwoude speelde ook in de tweede helft de bal meer rond en buitte zo de nummerieke meerderheid uit wat na zestig minuten de 2 -0 opleverde. Halverwege de tweede helft werd het prijsschieten op het doel van VVI en brak het verzet van de Idskenhuisters definitief. In nog geen kwartier tijd werd de stand 9 - 1 waarbij Tobias Draaisma met 7-1 de spreekwoordelijk eer wist te redden. Trainer André Semplonius zal deze week voldoende stof hebben tot napraten om de mannen voor komende zaterdag weer scherp te krijgen.  

(Archieffoto: De Zakenman)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!