Menu

zoeken

29012016snvv zwolle 1SINT NICOLAASGA - In de wedstrijd tegen S.V.I uit Zwolle hebben de dames van SNVV de aansluiting met de top drie in de promotie klasse weten te behouden. Het werd in de Doniahal een 3 - 2 overwinning voor de Sint Nyksters. In een vijfsetter zat het publiek ruim twee uur op de randje van de stoelen en met het zweet in de handen van spanning.

Beide teams gingen vol voor de winst en zorgden voor een prachtige pot volleybal. De eerste set gingen de teams gelijk op. De Sint Nykster dames hadden geen afdoende antwoord op de harde opslagen en de Zwollenaren trokken daardoor met 30-28 aan het langste eind. De tweede set gaf eenzelfde beeld met prachtige rally's over en weer. SNVV had de zenuwen beter in bedwang en won de set met 25 - 23. S.V.I begon de derde set voortvarend en kwam met 13  - 20 voor. Met het inbrengen van Frida Bouma kantelde de wedstrijd echter en door de opslagen van de speelster uit Tjerkgaast werd de set met 25-22 gewonnen. De vierde set was voor de dames in Zwolle. Ook nu bleef spannend tot het eind. De keiharde opslagen deden SNVV net als in de eerste set de das om. S.V.I won de set met 22-25.

Voor het begin van de vijfde set was het even schrikken omdat Marise Agricola door een blessure niet verder kon en op de bank moest blijven. De dames van trainer Mario Grims lieten het er niet bij zitten en wonnen met 15-8 de beslissende set zodat de aansluiting met de top drie wordt behouden

(Foto's: De Zakenman)

29012016snvv zwolle 2

 



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!