Menu

zoeken

Renad steenwijn 1STEENWIJKERWOLD - In de negende competitiewedstrijd heeft Renado zichzelf een prima dienst bewezen door met 0-3 te winnen van Steenwijkerwold. In de vierde klasse A is de concurrentie moordend. Warga staat bovenaan maar van plaats twee tot en met twaalf zitten er slechts drie punten verschil.

Renado had afgelopen week een goed gesprek nodig om de speelwijze onder de loep te nemen. In Steenwijkerwold werd er na ruim een jaar weer met drie spitsen gespeeld wat deze middag gelijk prima uitpakte. Met snelle aanvallen van de vleugelspitsen Giedo de Weerd en Jaimy Carabain en in het midden een hard werkende Marten Postma werd druk gezet. In de eerste helft gaf dit nog geen resultaat tegen de fysiek sterke Steenwijkerwold.

In de tweede helft sloten de linies iets dichterbij elkaar aan en zo kwam Renado terecht via Jaimy Carabain op voorsprong. Hij reageerde attent toen de bal via de paal en een verdediger niet goed werd weggewerkt. Renado kreeg steeds meer veldoverwicht. Via invaller Rudi Postma en Gerben Huitema, die prima speelde en loon na werken kreeg, werd de score 0-3.  

(Foto's: De Zakenman)

Renado steenwijk



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!