SNVV covos 1SINT NICOLAASGA - SNVV heeft vrijdagavond in de thuishal in een heerlijke pot volleybal het publiek van de eerste tot de laatste minuut weten te boeien. Met een prachtige  3-1-overwinning  werd  Covos 2 uit Oosterend verslagen . Met deze overwinning blijft SNVV meedraaien in de kop van de promotieklasse.

In de spannende eerste set zagen de bezoekers twee gelijkwaardige teams, die elkaar tot de laatste punten in evenwicht hielden.  SNVV verzuimde om 3 setpunten te verzilveren en verloor de eerste set met 24 - 26. In de  tweede set deed SNVV er een schepje boven op en met  goede rally's werd het Covos flink moeilijk gemaakt.  Aurelia de Jong gaf in deze set het voorbeeld en met prachtige punten zette zij SNVV op het  goede spoor.  Ook in de derde set was een fanatiek strijdend SNVV te zien, dat voor elk punt bleef vechten. In de vierde en laatste set gaf Covos zich gewonnen en met een keiharde smash maakte de beste speelster van deze avond Aurelia de Jong een einde aan de wedstrijd waarna het talrijk publiek  het team bedankte met een welverdiend applaus .  Setstanden  24 - 26 , 25-19, 25-14 en 25-16 ( Foto's De Zakenman)