160821 Renado Woudsend bekertoernooi variantSINT NICOLAASGA - Renado heeft zaterdagavond VV Woudsend in het bekertoernooi met duidelijke cijfers aan de kant gezet. Na negentig minuten spelen stond er uiteindelijk 4-0 op het scoreformulier. VV Langweer kreeg met 7-1 een pak slaag van derdeklasser NOK. VVI verloor nipt met 3-2 van Lelystad 67.

Renado-speler Daan Laros wist op het b-veld van de voetbalvereniging uit Sint Nicolaasga in de wedstrijd tegen Woudsend tweemaal het net te vinden. De andere goals werden gemaakt door Guido de Weerd en Theo Steneker. De uitslag had nog veel groter kunnen zijn. Zo misten de Sint Nyksters nog een penalty.

VV Langweer had geen schijn van kans tegen NOK uit Oudemirdum. De derdeklasse had voor de rust al een comfortabele 4-1 voorsprong en wist dit na rust zelfs uit te bouwen tot een ruime 7-1 overwinning. Renado mag het aankomende dinsdag tegen dezelfde tegenstander proberen, terwijl Langweer naar Woudsend mag.

VVI moest haar meerdere erkennen in Lelystad 67. Beide tweedeklassers kregen vanaf het eerste fluitsignaal veel kansen, maar het was de ploeg uit Flevoland die in de eerste helft tweemaal het net van VVI wist te vinden. Door een benutte penalty van Thijs Postma net na rust kwam de ploeg weer terug, maar kort daarna was het weer Lelystad 67, die de voorsprong weer op twee doelpunten bracht. Door opnieuw een penalty, ditmaal benut door Ronald de Jong werd het nog spannend in de laatste tien minuten, maar VVI wist niet meer gelijk te maken. Aankomende dinsdag speelt VVI thuis tegen De Zouaven.