Logo

04090505 Voetbal blessure tas verzorgerLANGWEER - VV Langweer heeft afgelopen zondag op eigen veld een gelijkspel uit het vuur gesleept in de topper tegen De Wâlden. Door het puntje blijft de ploeg van Guido Pen wel wat hangen op de ranglijst.

Door een waslijst aan geblesseerden, moest er geïmproviseerd worden. Een situatie die trainer Pen natuurlijk liever niet had gezien. Na acht minuten leek het puzzelwerk meteen verkeerd uit te pakken, toen De Wâlden de leiding nam. VV Langweer pakte de draad echter weer op en kreeg in de eerste helft de ene na de andere kans. Toch ging de ploeg met een achterstand de kleedkamer in.

Langweer zette aan en het spel werd harder. De Wâlden wist desalniettemin stand te houden. In de negentigste minuut werd het harde werken van de thuisploeg toch beloond. Pieter Marten Brinksma faalde niet nadat hij door een puike uittrap van keeper Herman Roffel in stelling werd gebracht. Langweer hield dus nog een punt over aan dit duel en staat met 45 punten op de vierde plek. Aengwirden is koploper met 50 punten, een puntje meer dan Dronrijp. De Wâlden houdt het puntje voorsprong op Langweer. 

Volgende week treden de roodhemden op eigen veld aan tegen laagvlieger Wispolia uit Terwispel. 

(Archieffoto: Persbureau Noordoost)

(c) 2014 - 2023 DeSintNykster.nl