Menu

zoeken

160417 Skutsjerun2LANGWEER - Hardloper Yke Zoetendal heeft zaterdag in een tijd van 34.17 minuten de tien kilometer van de Skûtsjerun in Langweer op zijn naam geschreven. Een kleine honderdzestig deelnemers stonden zaterdagochtend op de Buorren in Langweer aan de start voor hun vijf of tien kilometer. 

Immy Auck-Kersbergen uit Wommels werd met haar tijd van 39.59 minuten vijfde en kwam als eerste dame over de finish. Richard Velzen uit Achlum schreef de vijf kilometer bij de heren op zijn naam. Hij deed iets meer dan 17 minuten over zijn afstand. Ingrid Albers uit Apeldoorn deed 20.10 over haar vijf kilometer rondom Langweer en werd bij haar afstand zevende in het klassement en eerste vrouw. 

Naast de vijf en tien kilometer werd er ook een Ranjarun voor kinderen georganiseerd. In de prijzen vielen Stan van der Weij uit Langweer (eerste bij de vijfhonderd meter van vier tot zes jaar), Thijs Wiersma uit Sint Nicolaasga (eerste bij de duizend meter voor zeven tot negen jaar) en Michel Postma uit Teroele (winnaar van de vjftienhonderd meter voor tien tot twaalf jaar). 

(Foto's: De Zakenman)

160417 Skutsjerun3

160417 Skutsjerun1

160417 Skutsjerun



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!