Menu

zoeken

081016 snvv 60 jubileum 51SINT NICOLAASGA - Met de overhandiging van een cheque van € 12.736.- aan voorzitter Yke Faber van het Foppe Fonds is er zaterdagavond een einde gekomen aan fanatisch sportevenement. Alle activiteiten werden vanwege het 60 jarig bestaan van de plaatselijke volleybalvereniging SNVV georganiseerd. Na de laatste wedstrijd, die geleid werd door Foppe de Haan, was er menigeen die een traantje moest wegpikken.

Vierentwintig uur lang speelde een team van SNVV tegen in totaal 48 teams. De laatste wedstrijd was tegen het huidige bestuur van de volleybalclub. Enkele spelers liepen na de 24 uur op zijn of haar tenen maar in de laatste confrontatie persten zij nog een keer alles uit hun sportieve lichaam. Beide teams wilden niet verliezen zodat er een prachtige strijd ontstond. In de laatste seconden wist het huidige bestuur nog een puntje te scoren zodat de eindstand na het laatste fluitsignaal van Foppe de Haan 22 - 22 was. De oud-oefenmeester van SC Heerenveen en oprichter van het fonds dat zijn naam draagt sprak na afloop zijn bewondering uit voor het evenement. De Haan genoot zichtbaar van de sportieve prestatie.

Na het volleybalevenement was er in de sporthal nog een veiling van ingebrachte goederen en diensten van de diverse sponsoren. Sjoerd van Aalsum bracht maar liefst 67 kavels onder de hamer. Grote hilariteit bij de diverse kavels waarbij tegen elkaar werd op geboden. Zo bracht dertig kilo Spareribs in drie delen liefst 750 euro op. Ook het bierproeven voor tien personen deed het goed. Die werd voor 400 euro afgeslagen. Voor honderd euro werden biologische pannenkoeken verkocht en een muziekavondje met Tjitte Feenstra en Wim vd Wal bleek na de biedingen 600 euro waard.

(foto's: De Zakenman)

081016 SNVV 60 jubileum 1

 

 

 

 

 

 

 

 

081016 SNVV 60 jubileum 2

 

 

 

 

 

 

 

081016 SNVV 60 jubileum 4

 

 

 

 

 

 

 

081016 SNVV 60 jubileum 3

 

 

 

 

 

 

 

 

081016 SNVV 60 jubileum 5



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!