Menu

zoeken

220716 langweer jakarta 3Drie dagen Indonesische sfeer in Langweer bij het vijftigste verjaardagfeest van Bartele Santema. Santema, die 25 jaar in Jakarta heeft gewoond en sinds twee jaar inwoner is van het watersportdorp, vierde met tal van internationale gasten, op een bijzonder manier zijn verjaardag.

Een verscheidenheid aan activiteiten is er voor zijn gasten georganiseerd, waar ook toeristen en Langweerders volop meegenieten. Maar liefst twaalfduizend flesjes Bintang bier zij er geïmporteerd uit Indonesië. Vrijdagavond verzorgde de Indonesische Beatles in Het Wapen van Langweer een optreden. Met tropische temperaturen speelde deze band op een fanatische manier ruim twee uren lang alle bekende nummers van de legendarische band uit Liverpool. Het publiek werd volledig verrast door de muzikale gelijkenis met de echte Beatles. ,,Als je de ogen sluit, is het net of ze de echte zijn", was één van de talloze reacties in het gezellige café in de Buorren.

Zaterdag is er nog volop actie in Langweer met als slotstuk een optreden van de Indonesische Beatles op de ijsbaan. Een verrassend verjaardagsfeestje in Langweer, dat alles behalve besloten is.

(Foto's: De zakenman)

220716 langweer jakarta 1

220716 langweer jakarta 2



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!