Menu

zoeken

040616garagesal idskenhuizen 3Al vroeg stonden de eerste kopers bij de ingang van Idskenhuizen op zoek naar koopwaar in het dorp. De Oranjevereniging organiseerde voor de tweede keer een garage-sale voor de inwoners, waarbij  overtollig geworden spullen van eigenaar kan wisselen.

Verspreid over het dorp hadden de verkopers hun koopwaar op de inrit voor de woning uitgestald. Veel speelgoed was er te vinden, complete zitmaaiers en rekken vol kleding. Handige doe-het-zelvers namen de gelegenheid te baat om hun producten te laten zien. Henk de Boer had als houtknutselaar een tafel vol vogelhokjes opgesteld en samen met zijn vrouw Marjan vertelden ze honderduit  over hun hobby. Ook elders in het dorp verkochten bewoners met veek enthousiasme hun spullen. Dankzij het mooie weer werd de garage-sale een mooie opsteker voor het dorp.

(Foto's: De Zakenman)

 

040616garagesal idskenhuizen 2

040616garagesal idskenhuizen 1

040616garagesal idskenhuizen 4



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!